Tudásbajnokság

Tudásbajnokság

Idén is remekeltek a Harrerosok a

 Tudásbajnokság fővárosi/megyei döntőjén

A tudás és felkészültség ünnepe volt a Tudásbajnokság fővárosi/megyei döntője 2019. április 10-én.

Az Óbudai Harrer Pál Angol Nyelvet emelt Szinten Oktató Általános Iskola idén is helyt állt, az immáron sokadik alkalommal megrendezett versenyen. A Tudásbajnokságra 58 tanuló nevezett be iskolánkból, volt aki több tantárgyból is megmérette magát. A folytatásként június elsején megrendezésre kerülő országos döntőre, Szegedre 5 tanuló jutott tovább, akik a megyei döntő arany érmesei lettek, továbbá 16 tanuló végzett az első tíz helyen.

Úgy gondolom, büszkék lehetünk minden versenyzőnkre, hiszen a legfontosabb célt mindenki elérte. Gazdagodott a tudása, tapasztalatot szerzett és megélhette a versenyhelyzet izgalmait. Az országos döntőbe jutóknak további sok sikert kívánunk, hiszen a szegedi megmérettetésen akár az ország legeredményesebb „tudásbajnokai” lehetnek.

(Továbbjutók: Czmorek Barnabás 5.b, Huszár Márton 3.b, Papp Dorka 2.a, Pitlik Ágoston 7.b, Reimholz Emma 2.c)

Köszönet a nagy létszámú versenyzőknek a kitartásért, szorgalomért, a felkészítő tanároknak, szülőknek pedig a támogatásért!

Iskolánk nyerte el a “Legtámogatóbb Iskola” címet: https://bendeguzakademia.hu/a-tudasbajnoksag-orszagos-dontojenek-eredmenyei-4/#more-13213