Kétféle menü bevezetése

A és B menüválasztás bevezetése 2023.09.01-től

 

2023. szeptember 1. napjától az ebéd főétkezés tekintetében bevezetésre kerül az A és B menü , így két lehetőség közül választhatnak ebédet a szülők gyermekeik részére (augusztus 1-15.-között már így tudnak rendelni a szülők)!

A megrendelők feladata a Menza Pure/szülői felületen,  minden hónapban kiválasszák a számukra megfelelő menüket.

A menük közötti választásra az átutalásos fizetőknek a szülői felületen van lehetőség, míg a készpénzes befizetőknek egy nyilatkozatot kell kitölteniük, amit minden hónapban a csekkel és az étlappal együtt vissza kell küldeniük a szokott módon! (A nyilatkozat a KSZKI honlapra is felkerül, illetve az iskola honlapjára is.)

Amennyiben nem történik meg a menüválasztás a megadott időszakban, illetve nem küldik vissza a nyilatkozatokat (15-e éjfélig), úgy automatikusan „A” menü kerül megrendelésre.

 

A diétásan étkező gyermekek nem tudnak menüt választani.

Az étel kiosztásakor egy egyedi azonosítóval ellátott plasztikkártya segítségével a Hungast kft. munkatársai a tálalókonyhán lévő kijelzőn látni fogják, hogy aznapra a diák melyik menüt választotta.

 

Felhívjuk a Szülők figyelmét, hogy 2023. szeptember 01. napjától tájékozódhatnak arról, hogy gyermekük elfogyasztotta-e a számára befizetett ebédet az iskolában.
Az „Étkezés igénylése/lemondása” fülre kattintva az adagszám oszlopban az adagok mellett megjelenő „pipa” jelenti az ebéd átvételét.

 

A szeptemberi étlapokon már az A és B menü is szerepel!

.

Budapest, 2023. július 19.                                                                    Gazdasági iroda